13.1.2011

Tiistain olkapää- ja ojentajatreeni

Tiistaina vierailin Herttoniemenrannassa Sporttikujassa (katso edellinen teksti). Vuorossa oli siis olkapää- ja ojentajatree. Edellisestä treenistä (katso toiseksi edellinen teksti) oli alle puoli vuorokautta. Tästä huolimatta treeni kulki mainiosti.

Ensimmäisenä liikkenä oli niskantakaapunnerrus Normannin vipuvarsikoneessa. Parin lämmittelysarjan jälkeen tein 8 x 70kg. Hyvän tuntuinen kone. Liikerata ja mitoitukset olivat kuin itselle tehdyt. Samanlaista on muuten tullut viimeksi käytettyä joskus 90-luvulla.

Tokana tein vipunostoja sivulle käsipainoilla. Ekaks tutut pari lämmittelysarjaa ja sitten vähän tiukempi 8 x 23,5kg.

Kolmas liike oli dippikone (Cybex). Ekana puolella pakalla lämmittelyä, sitten koko pakka kehiin ja toistoja kevyesti kymmenen. Hyvä kone, mutta koko pakka turhan kevyt. Sopii sellaiselle, joka ei jaksa kunnolla nostaa omaa painoaan dipissä.

Sitten tein ojentajia Kraftwerkin ojentakoneessa. Jälleen tuli toistoja koko pakalla, mies meinasi tosin lähteä liikkeelle. Kone kaipais jonkinlaisen turvavyösysteemin, paikalla pysymisen varmistamiseksi.

Viimeiseksi pumppasin ojentajia taljassa. Salin Normann merkkien talja toimi todella hyvin; huollosta on pidetty huolta.

Paino:? (olikohan salilla vaakaa?)
Kesto: 45min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti