10.12.2010

Jalkatreeni

Tänään vuorossa oli jälleen aina yhtä "mielyttävä" jalkatreeni. Aloitin treenin hack-kyykyllä, jossa polvikulma oli pienimmillään 90 astetta. Lämmittely sarjat olivat seuraavat: 6x50kg, 6x100kg, 6x150kg ja 6x200kg. Tämän jälkeen tein helpot 6 toistoa 200kg:lla.

Toisena liikkeenä polvien koukistus maaten. Lämmittelyn jälkeen helppo sarja 12x30kg

Kolmas liike kyykky koneessa. Tein mahdollisimman syviä kyykkyjä hitaalla suoritusnopeudella ja pienillä painoilla. Viimeinen sarja 8x100kg.

Sitten pohjeliike istuen. Lämmittely sarjojen jälkeen tiukempi sarja: 12x80kg

Viimeinen liike oli polven ojennus, jossa lämmittelyn jälkeen tein 12x95kg. Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä taas vähän extraa takareisille ja pohkeille, eli olen jakanut molemmat lihasryhmät kahteen osaan.

Paino: 101kg
Kesto: 35min

2 kommenttia:

  1. Oon itse noudattanut tätä jalkatreeniä salilla ihan hyvin tuloksin ja tuo tekemäsi treeni kuulostaa kyllä aika rankalta :D Mutta propsit ite oon ihan rapakunnossa enkä ikimaailmassa pystyisi tuollaista treeniä vetämään!

    VastaaPoista
  2. Kiva jos saat tuloksia kotitreeniohjelmalla. Painojen lisääminen ja sitä kautta progressiivisuus on noilla liikkeillä kotona varmaan aika vaikeaa. 15-20 toiston sarjoilla ei pysty kovin paljoa muokkaamaan kehon muotoja. Lihaskestävyys kyllä kehittyy! Takareidetkin jäävät tuossa vähän paitsioon. Ei tuossa omassa treenissäkään ole paljoa kehumista. Pienet painot ja pieni mies ;)

    VastaaPoista