2.12.2010

Miinuskaloreilla mennään

Pidempään jatkuneen dieetin aikana paino putosi 108kg > 94kg ja rasvaprosentti 19% > 10%. Nyt olisi tarkoitus kasvattaa lihasmassaa vanhoihin mittoihin, ilman suurta rasvan määrän lisääntymistä. Syysteminä on: 2 viikkoa pluskaloreilla, jonka jälkeen 2 viikkoa miinuskaloreilla ja sama uudelleen. Muutokset tehdään hiilihydraattien määrässä. Kehonkoostuuksen manipulointiin käytetään hyväksi siis insuliinin anabolisia ominaisuuksia. Insuliini on mielestäni naturaaliharjoittelijan ainoa tehokas työkalu lihasmassan kasvattamisessa. Kehon muihin anabolisiin hormoneihin ei voi tehokkaasti vaikuttaa.

Ohjelma alkoi lokakuun puolessa välissä 94 kilosta. Ensimmäisen kahden viikon aikana paino nousi 7 kiloa. Suuri merkitys oli glykogeenivarastojen täyttymisellä. Seuraavien kahden viikon aikana paino laski 2 kiloa. Kuukauden nettopainon lisäys siis 5 kiloa.

Seuraavat kaksi viikkoa toivat painoa 5 kiloa lisää. Nyt ollaan diettijakson ensmmäisellä viikolla ja paino on jo laskenut 104 kilosta 102 kiloon. Tavoitteena on 110 kilon omiin tarpeisiin kohtuullisen tiivis paino. Harjoittelua on viikossa 2-4 krt 30min kuntosalitreeniä.

Ennen: 94kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti